ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΚΕΛΟΣ

Personal Info

Billing Details

Για να πραγματοποιήσετε τη Δωρεά σας στο Σωματείο «Ίκελος», ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Κάντε την κατάθεση της δωρεάς σας στον τραπεζικό μας λογαριασμό ( IBAN: GR1702602470000530201273260 ) στην Τράπεζα (EUROBANK) γράφοντας το ονοματεπώνυμο σας στην αιτιολογία συμπληρωματικά με την λέξη «ΔΩΡΕΑ».
  2. Στείλτε το καταθετήριο σας με email στο: info@somateio-ikelos.gr και θα σας απαντήσουμε για επιπεβαίωση.
  3. Μπορείτε να μας καλέσετε κι εσείς στα τηλέφωνα επικοινωνίας μας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή αν έχετε τυχόν απορίες.

 

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΚΕΛΟΣ
Διεύθυνση: Κορίνθου 270-2, Τ.Κ. 26221, Πάτρα, Ν. Αχαΐας
Τηλ.: 2616 007918
Email: info@somateio-ikelos.gr

 

Εκτιμούμε ιδιαίτερα την προσφορά σας και σας ευχαριστούμε θερμά που υποστηρίζετε ενεργά τον σκοπό μας!

Μόλις δούμε την Δωρεά σας θα σας αποστείλουμε το αποδεικτικό της κατάθεσης σας.
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

Ευχαριστούμε!

Donation Total: €100,00

Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Παροχή Συσσιτίου, Κοινωνικό Φαρμακείο στο Δήμο Ήλιδας

«Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Παροχή Συσσιτίου, Κοινωνικό Φαρμακείο στο Δήμο Ήλιδας» με κωδικό ΟΠΣ: 5002295, Ε.Π. «Δυτική Ελλάδα 2014-2020» Το Σωματείο «ΙΚΕΛΟΣ» σε συνεργασία με το Δήμο Ήλιδας υλοποίησε το Πρόγραμμα «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, παροχή συσσιτίου, Κοινωνικό Φαρμακείο στο Δήμο Ήλιδας» με κωδικό ΟΠΣ 5002295, με στόχο την προαγωγή της πρόσβασης μειονεκτούντων ατόμων σε υπηρεσίες πρόνοιας / κοινωνικής φροντίδας και υγείας. Κατά τη διάρκειά του εξυπηρετήθηκαν πάνω από 2.500 ωφελούμενοι. Σκοπός της λειτουργίας της Δομής ήταν η κάλυψη βασικών βιοτικών αναγκών των κοινωνικά και οικονομικά αδύναμων δημοτών του Δήμου Ήλιδας, η ψυχοκοινωνική τους υποστήριξη καθώς και η διασύνδεση με άλλες υπηρεσίες και φορείς. Κοινωνικό Παντοπωλείο Απευθυνόταν σε άνεργους, χαμηλόμισθους, χαμηλοσυνταξιούχους, άτομα με αναπηρία και λοιπές ευπαθείς ομάδες. Πραγματοποιούνταν διανομές τροφίμων ανά τακτά χρονικά διαστήματα στους εγγεγραμμένους δικαιούχους. Παροχή Συσσιτίου Αφορούσε την παροχή δύο γευμάτων την ημέρα για επτά ημέρες την εβδομάδα. Απευθυνόταν σε άτομα και οικογένειες που έχουν αδυναμία πρόσβασης σε μαγειρεμένο φαγητό (άστεγοι, άτομα με αδυναμία αυτοεξυπηρέτησης, μη ηλεκτροδοτούμενα νοικοκυριά). Κοινωνικό Φαρμακείο Ο στόχος του ήταν η παροχή υπηρεσιών όπως, παροχή φαρμάκων, παροχή παραραφαρμακευτικών προϊόντων, παροχή λοιπού υγειονομικού υλικού. Απευθυνόταν σε άτομα/νοικοκυριά που διέμεναν στο Δήμο που λειτουργούσε η δομή και δεν είχαν τη δυνατότητα να καλύψουν την φαρμακευτική τους αγωγή.

«Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Παροχή Συσσιτίου, Κοινωνικό Φαρμακείο στο Δήμο Ήλιδας» με κωδικό ΟΠΣ: 5002295, Ε.Π. «Δυτική Ελλάδα 2014-2020»

Το Σωματείο «ΙΚΕΛΟΣ» σε συνεργασία με το Δήμο Ήλιδας υλοποίησε το Πρόγραμμα «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, παροχή συσσιτίου, Κοινωνικό Φαρμακείο στο Δήμο Ήλιδας» με κωδικό ΟΠΣ 5002295, με στόχο την προαγωγή της πρόσβασης μειονεκτούντων ατόμων σε υπηρεσίες πρόνοιας / κοινωνικής φροντίδας και υγείας. Κατά τη διάρκειά του εξυπηρετήθηκαν πάνω από 2.500 ωφελούμενοι.

Σκοπός της λειτουργίας της Δομής ήταν η κάλυψη βασικών βιοτικών αναγκών των κοινωνικά και οικονομικά αδύναμων δημοτών του Δήμου Ήλιδας, η ψυχοκοινωνική τους υποστήριξη καθώς και η διασύνδεση με άλλες υπηρεσίες και φορείς.

Κοινωνικό Παντοπωλείο

Απευθυνόταν σε άνεργους, χαμηλόμισθους, χαμηλοσυνταξιούχους, άτομα με αναπηρία και λοιπές ευπαθείς ομάδες. Πραγματοποιούνταν διανομές τροφίμων ανά τακτά χρονικά διαστήματα στους εγγεγραμμένους δικαιούχους.

Παροχή Συσσιτίου

Αφορούσε την παροχή δύο γευμάτων την ημέρα για επτά ημέρες την εβδομάδα. Απευθυνόταν σε άτομα και οικογένειες που έχουν αδυναμία πρόσβασης σε μαγειρεμένο φαγητό (άστεγοι, άτομα με αδυναμία αυτοεξυπηρέτησης, μη ηλεκτροδοτούμενα νοικοκυριά).

Κοινωνικό Φαρμακείο

Ο στόχος του ήταν η παροχή υπηρεσιών όπως, παροχή φαρμάκων, παροχή παραραφαρμακευτικών προϊόντων, παροχή λοιπού υγειονομικού υλικού. Απευθυνόταν σε άτομα/νοικοκυριά που διέμεναν στο Δήμο που λειτουργούσε η δομή και δεν είχαν τη δυνατότητα να καλύψουν την φαρμακευτική τους αγωγή.

Σχετικές Αναρτήσεις