ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΚΕΛΟΣ

Personal Info

Billing Details

Για να πραγματοποιήσετε τη Δωρεά σας στο Σωματείο «Ίκελος», ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Κάντε την κατάθεση της δωρεάς σας στον τραπεζικό μας λογαριασμό ( IBAN: GR1702602470000530201273260 ) στην Τράπεζα (EUROBANK) γράφοντας το ονοματεπώνυμο σας στην αιτιολογία συμπληρωματικά με την λέξη «ΔΩΡΕΑ».
  2. Στείλτε το καταθετήριο σας με email στο: info@somateio-ikelos.gr και θα σας απαντήσουμε για επιπεβαίωση.
  3. Μπορείτε να μας καλέσετε κι εσείς στα τηλέφωνα επικοινωνίας μας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή αν έχετε τυχόν απορίες.

 

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΚΕΛΟΣ
Διεύθυνση: Κορίνθου 270-2, Τ.Κ. 26221, Πάτρα, Ν. Αχαΐας
Τηλ.: 2616 007918
Email: info@somateio-ikelos.gr

 

Εκτιμούμε ιδιαίτερα την προσφορά σας και σας ευχαριστούμε θερμά που υποστηρίζετε ενεργά τον σκοπό μας!

Μόλις δούμε την Δωρεά σας θα σας αποστείλουμε το αποδεικτικό της κατάθεσης σας.
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

Ευχαριστούμε!

Donation Total: €100,00

Στέγαση και Εργασία για τους αστέγους

Στο πλαίσιο των δράσεων Στέγασης και Κοινωνικής φροντίδας για τους αστέγους, το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και το Σωματείο «ΙΚΕΛΟΣ» υλοποίησαν το πρόγραμμα «Στέγαση και Εργασία για τους αστέγους». Από την έναρξη του προγράμματος για τους αστέγους έως και την ολοκλήρωσή του, η στήριξη του Σωματείου στους ωφελούμενους ήταν ολοκληρωτική. Παρεχόμενες υπηρεσίες: Στέγαση Κάλυψη ειδών πρώτης ανάγκης Ψυχοκοινωνική υποστήριξη Ατομική συμβουλευτική Συμβουλευτική για χρηματοοικονομική διαχείριση Διασύνδεση – παραπομπή με αρμόδιες υπηρεσίες (π.χ. κατάθεση αίτησης ΚΕΑ, έκδοση κάρτας ανεργίας, καθοδήγηση για την αξιοποίηση προγραμμάτων, δράσεων ή παροχών στις οποίες μπορεί να ενταχθεί ο ωφελούμενος, κλπ.) Ενέργειες για την επαγγελματική ένταξη των ωφελουμένων (διενεργήθηκαν ατομικά ερωτηματολόγια - τεστ: ερωτηματολόγιο γενικών ενδιαφερόντων, ερωτηματολόγιο δεξιοτήτων, ερωτηματολόγιο εργασιακών αξιών, ερωτηματολόγιο χαρακτηριστικών προσωπικότητας, ερωτηματολόγιο καταγραφής περιορισμών).

Στο πλαίσιο των δράσεων Στέγασης και Κοινωνικής φροντίδας για τους αστέγους, το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και το Σωματείο «ΙΚΕΛΟΣ» υλοποίησαν το πρόγραμμα «Στέγαση και Εργασία για τους αστέγους».

Από την έναρξη του προγράμματος για τους αστέγους έως και την ολοκλήρωσή του, η στήριξη του Σωματείου στους ωφελούμενους ήταν ολοκληρωτική.

Παρεχόμενες υπηρεσίες:

  • Στέγαση
  • Κάλυψη ειδών πρώτης ανάγκης
  • Ψυχοκοινωνική υποστήριξη
  • Ατομική συμβουλευτική
  • Συμβουλευτική για χρηματοοικονομική διαχείριση
  • Διασύνδεση – παραπομπή με αρμόδιες υπηρεσίες (π.χ. κατάθεση αίτησης ΚΕΑ, έκδοση κάρτας ανεργίας, καθοδήγηση για την αξιοποίηση προγραμμάτων, δράσεων ή παροχών στις οποίες μπορεί να ενταχθεί ο ωφελούμενος, κλπ.)
  • Ενέργειες για την επαγγελματική ένταξη των ωφελουμένων (διενεργήθηκαν ατομικά ερωτηματολόγια – τεστ: ερωτηματολόγιο γενικών ενδιαφερόντων, ερωτηματολόγιο δεξιοτήτων, ερωτηματολόγιο εργασιακών αξιών, ερωτηματολόγιο χαρακτηριστικών προσωπικότητας, ερωτηματολόγιο καταγραφής περιορισμών).

Σχετικές Αναρτήσεις