ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΚΕΛΟΣ

Personal Info

Billing Details

Για να πραγματοποιήσετε τη Δωρεά σας στο Σωματείο «Ίκελος», ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Κάντε την κατάθεση της δωρεάς σας στον τραπεζικό μας λογαριασμό ( IBAN: GR1702602470000530201273260 ) στην Τράπεζα (EUROBANK) γράφοντας το ονοματεπώνυμο σας στην αιτιολογία συμπληρωματικά με την λέξη «ΔΩΡΕΑ».
  2. Στείλτε το καταθετήριο σας με email στο: info@somateio-ikelos.gr και θα σας απαντήσουμε για επιπεβαίωση.
  3. Μπορείτε να μας καλέσετε κι εσείς στα τηλέφωνα επικοινωνίας μας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή αν έχετε τυχόν απορίες.

 

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΚΕΛΟΣ
Διεύθυνση: Κορίνθου 270-2, Τ.Κ. 26221, Πάτρα, Ν. Αχαΐας
Τηλ.: 2616 007918
Email: info@somateio-ikelos.gr

 

Εκτιμούμε ιδιαίτερα την προσφορά σας και σας ευχαριστούμε θερμά που υποστηρίζετε ενεργά τον σκοπό μας!

Μόλις δούμε την Δωρεά σας θα σας αποστείλουμε το αποδεικτικό της κατάθεσης σας.
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

Ευχαριστούμε!

Donation Total: €100,00

OUTREACH EVENT: ΜΚΟ & Ευρωπαϊκά Προγράμματα

Η δράση του Σωματείου "Ικελος" στο outreach event με θέμα "ΜΚΟ & Ευρωπαϊκά Προγράμματα" που πραγματοποιήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου 2017 αποτέλεσε μια σημαντική πρωτοβουλία για την ενημέρωση και την προώθηση της συνεργασίας μεταξύ των ΜΚΟ και των ευρωπαϊκών προγραμμάτων.Κατά τη διάρκεια του event, παρουσιάστηκαν τα ευρωπαϊκά προγράμματα που υποστηρίζονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και προσφέρουν χρηματοδοτική υποστήριξη και ευκαιρίες για τις ΜΚΟ. Οι εκπρόσωποι των ΜΚΟ είχαν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για τα προγράμματα και τις δυνατότητες χρηματοδότησης που προσφέρονται και να ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες μεταξύ τους.Επίσης, διοργανώθηκαν ομιλίες και εργαστήρια για την προώθηση της συνεργασίας και την ανάπτυξη ιδεών για νέα ευρωπαϊκά προγράμματα. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις διαδικασίες υποβολής προτάσεων, την ανάπτυξη συνεργασιών και την αξιοποίηση των ευκαιριών που προσφέρονται από τα ευρωπαϊκά προγράμματα.Το event αποτέλεσε επίσης μια πλατφόρμα για την προβολή και την αναγνώριση του έργου που πραγματοποιεί το Σωματείο "Ικελος" μέσω των ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις επιτυχημένες δράσεις που υλοποιήθηκαν μέσω της συνεργασίας με τα ευρωπαϊκά προγράμματα και να αντλήσουν έμπνευση για τη δική τους δράση και συμμετοχή.Η δράση του Σωματείου "Ικελος" στο outreach event "ΜΚΟ & Ευρωπαϊκά Προγράμματα" στις 8 Φεβρουαρίου 2017 αποδεικνύει τη δέσμευσή του να προωθεί τη συνεργασία, την ανάπτυξη και την καινοτομία στον τομέα των κοινωνικών προγραμμάτων, επιδιώκοντας τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και την προώθηση της κοινωνικής ευημερίας. Related Posts

Η δράση του Σωματείου “Ικελος” στο outreach event με θέμα “ΜΚΟ & Ευρωπαϊκά Προγράμματα” που πραγματοποιήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου 2017 αποτέλεσε μια σημαντική πρωτοβουλία για την ενημέρωση και την προώθηση της συνεργασίας μεταξύ των ΜΚΟ και των ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Κατά τη διάρκεια του event, παρουσιάστηκαν τα ευρωπαϊκά προγράμματα που υποστηρίζονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και προσφέρουν χρηματοδοτική υποστήριξη και ευκαιρίες για τις ΜΚΟ. Οι εκπρόσωποι των ΜΚΟ είχαν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για τα προγράμματα και τις δυνατότητες χρηματοδότησης που προσφέρονται και να ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες μεταξύ τους.

Επίσης, διοργανώθηκαν ομιλίες και εργαστήρια για την προώθηση της συνεργασίας και την ανάπτυξη ιδεών για νέα ευρωπαϊκά προγράμματα. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις διαδικασίες υποβολής προτάσεων, την ανάπτυξη συνεργασιών και την αξιοποίηση των ευκαιριών που προσφέρονται από τα ευρωπαϊκά προγράμματα.

Το event αποτέλεσε επίσης μια πλατφόρμα για την προβολή και την αναγνώριση του έργου που πραγματοποιεί το Σωματείο “Ικελος” μέσω των ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις επιτυχημένες δράσεις που υλοποιήθηκαν μέσω της συνεργασίας με τα ευρωπαϊκά προγράμματα και να αντλήσουν έμπνευση για τη δική τους δράση και συμμετοχή.

Η δράση του Σωματείου “Ικελος” στο outreach event “ΜΚΟ & Ευρωπαϊκά Προγράμματα” στις 8 Φεβρουαρίου 2017 αποδεικνύει τη δέσμευσή του να προωθεί τη συνεργασία, την ανάπτυξη και την καινοτομία στον τομέα των κοινωνικών προγραμμάτων, επιδιώκοντας τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και την προώθηση της κοινωνικής ευημερίας.

Related Posts