Σήμερα, η ομάδα κοινωνικών δεξιοτήτων του Σωματείου Ίκελος Αχαΐας είχε τη χαρά να επισκεφθεί το κατάστημα Γερμανός στη Μαιζώνος 70 (Μπακατσέλου Αφοί Ο.Ε.), σε μια ημέρα γεμάτη γέλιο και περιέργεια για νέες εμπειρίες.
Η έξοδος ξεκίνησε με τη μετακίνηση της ομάδας με το λεωφορείο του Δήμου μέχρι το κέντρο της πόλης. Εκεί, τα μέλη της ομάδας αφού έκαναν μια ευχάριστη βόλτα στο κέντρο της Πάτρας επισκέφτηκαν το κατάστημα Γερμανός. Στο κατάστημα, μας υποδέχτηκε θερμά ο κύριος Βασίλης Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος μαζί με την ομάδα του Γερμανού μας ξενάγησαν στον χώρο, παρουσίασαν τα προϊόντα και δημιούργησαν μια φιλική και ζεστή ατμόσφαιρα, όπου όλοι απόλαυσαν την εμπειρία.
Η επίσκεψη αυτή αποτελεί μέρος των δράσεων του Σωματείου Ίκελος για την ανάπτυξη κοινωνικών δεξιοτήτων, την ενίσχυση της κοινωνικής συμμετοχής και την προσφορά στιγμών χαράς και συνεργασίας στα μέλη του.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Αλέξη Μπακατσέλο και την ομάδα του Γερμανού για τις όμορφες στιγμές και τη ζεστή φιλοξενία.





