ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΚΕΛΟΣ

Personal Info

Billing Details

Για να πραγματοποιήσετε τη Δωρεά σας στο Σωματείο «Ίκελος», ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Κάντε την κατάθεση της δωρεάς σας στον τραπεζικό μας λογαριασμό ( IBAN: GR1702602470000530201273260 ) στην Τράπεζα (EUROBANK) γράφοντας το ονοματεπώνυμο σας στην αιτιολογία συμπληρωματικά με την λέξη «ΔΩΡΕΑ».
  2. Στείλτε το καταθετήριο σας με email στο: info@somateio-ikelos.gr και θα σας απαντήσουμε για επιπεβαίωση.
  3. Μπορείτε να μας καλέσετε κι εσείς στα τηλέφωνα επικοινωνίας μας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή αν έχετε τυχόν απορίες.

 

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΚΕΛΟΣ
Διεύθυνση: Κορίνθου 270-2, Τ.Κ. 26221, Πάτρα, Ν. Αχαΐας
Τηλ.: 2616 007918
Email: info@somateio-ikelos.gr

 

Εκτιμούμε ιδιαίτερα την προσφορά σας και σας ευχαριστούμε θερμά που υποστηρίζετε ενεργά τον σκοπό μας!

Μόλις δούμε την Δωρεά σας θα σας αποστείλουμε το αποδεικτικό της κατάθεσης σας.
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

Ευχαριστούμε!

Donation Total: €100,00

7η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για πρόσληψη προσωπικού στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης «Επιχορήγηση για την ανάπτυξη Μονάδας Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης (Οικοτροφείο) στην Κομοτηνή» με Κωδικό ΟΠΣ 5062190 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανατολική Μακεδονία Θράκη 2014-2020».

Το Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα Πρόληψης & Προαγωγής Υπηρεσιών Υγείας «ΙΚΕΛΟΣ» ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, πλήρους απασχόλησης, τεσσάρων (4) ατόμων, για την υλοποίηση της πράξης «Επιχορήγηση για την ανάπτυξη Μονάδας Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης (Οικοτροφείο) στην Κομοτηνή» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5062190, που εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανατολική Μακεδονία Θράκη 2014 – 2020». Η διάρκεια των πρόσληψεων θα είναι έως 2 μήνες. Οι θέσεις εργασίας αφορούν την περιοχή της Κομοτηνής (οικισμός Θρυλόριο). Συνοπτικά: ΚΩΔ. ΘΕΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΘΕΣΗ ΑΡΙΘ. ΘΕΣΕΩΝ ΕΠ.ΥΠ-ΠΕ1 ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ / ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ / ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ Επιστημονικά Υπεύθυνος 1 ΚΟΙΝ.ΛΕΙΤ-ΤΕ1 ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ Κοινωνικός Λειτουργός 1 ΝΟΣ-ΤΕ1 ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ και ελλείψει αυτών ΔΕ ΑΔΕΛΦΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΩΝ Νοσηλευτής 1 ΓΕΝ.ΚΑΘ.-ΔΕ1 ΔΕ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ Υπάλληλος γενικών καθηκόντων 1   ΣΥΝΟΛΟ: 4 ΑΤΟΜΑ Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν το πλήρες κείμενο της υπ’ αριθμ. 237/14-09-2023 Πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος στην ιστοσελίδα του Σωματείου http://www.somateio-ikelos.gr. Οι αιτήσεις με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά υποβάλλονται: α) Με ηλεκτρονικό τρόπο στο email του Σωματείου «ΙΚΕΛΟΣ» komotini@somateio-ikelos.gr με την ένδειξη στο θέμα «ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ» ή β) Με συστημένη επιστολή σε σφραγισμένο φάκελο στη διεύθυνση ΚΟΡΙΝΘΟΥ 270, ΠΑΤΡΑ, Ν. ΑΧΑΪΑΣ, Τ.Κ. 26221, όπου θα αναγράφονται ευκρινώς τα στοιχεία του ενδιαφερόμενου και η φράση «ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ». Υποβολή αιτήσεων: έως και 03/10/2023 και ώρα 16:00 μ.μ. 7η Πρόσκληση Πρόσληψης Προσωπικού Οικοτροφείο Κομοτηνής

Το Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα Πρόληψης & Προαγωγής Υπηρεσιών Υγείας «ΙΚΕΛΟΣ» ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, πλήρους απασχόλησης, τεσσάρων (4) ατόμωνγια την υλοποίηση της πράξης «Επιχορήγηση για την ανάπτυξη Μονάδας Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης (Οικοτροφείο) στην Κομοτηνή» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5062190, που εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανατολική Μακεδονία Θράκη 2014 – 2020».

Η διάρκεια των πρόσληψεων θα είναι έως 2 μήνες.

Οι θέσεις εργασίας αφορούν την περιοχή της Κομοτηνής (οικισμός Θρυλόριο).

Συνοπτικά:

ΚΩΔ. ΘΕΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΘΕΣΗ ΑΡΙΘ. ΘΕΣΕΩΝ
ΕΠ.ΥΠ-ΠΕ1 ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ / ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ / ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ Επιστημονικά Υπεύθυνος 1
ΚΟΙΝ.ΛΕΙΤ-ΤΕ1 ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ Κοινωνικός Λειτουργός 1
ΝΟΣ-ΤΕ1 ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ

και ελλείψει αυτών ΔΕ ΑΔΕΛΦΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΩΝ

Νοσηλευτής 1
ΓΕΝ.ΚΑΘ.-ΔΕ1 ΔΕ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ Υπάλληλος γενικών καθηκόντων 1
  ΣΥΝΟΛΟ: 4 ΑΤΟΜΑ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν το πλήρες κείμενο της υπ’ αριθμ. 237/14-09-2023 Πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος στην ιστοσελίδα του Σωματείου http://www.somateio-ikelos.gr.

Οι αιτήσεις με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά υποβάλλονται: α) Με ηλεκτρονικό τρόπο στο email του Σωματείου «ΙΚΕΛΟΣ» komotini@somateio-ikelos.gr με την ένδειξη στο θέμα «ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ» ή β) Με συστημένη επιστολή σε σφραγισμένο φάκελο στη διεύθυνση ΚΟΡΙΝΘΟΥ 270, ΠΑΤΡΑ, Ν. ΑΧΑΪΑΣ, Τ.Κ. 26221, όπου θα αναγράφονται ευκρινώς τα στοιχεία του ενδιαφερόμενου και η φράση «ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ».

Υποβολή αιτήσεων: έως και 03/10/2023 και ώρα 16:00 μ.μ.

7η Πρόσκληση Πρόσληψης Προσωπικού Οικοτροφείο Κομοτηνής

Σχετικές Αναρτήσεις