ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΚΕΛΟΣ

Personal Info

Billing Details

Για να πραγματοποιήσετε τη Δωρεά σας στο Σωματείο «Ίκελος», ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Κάντε την κατάθεση της δωρεάς σας στον τραπεζικό μας λογαριασμό ( IBAN: GR1702602470000530201273260 ) στην Τράπεζα (EUROBANK) γράφοντας το ονοματεπώνυμο σας στην αιτιολογία συμπληρωματικά με την λέξη «ΔΩΡΕΑ».
  2. Στείλτε το καταθετήριο σας με email στο: info@somateio-ikelos.gr και θα σας απαντήσουμε για επιπεβαίωση.
  3. Μπορείτε να μας καλέσετε κι εσείς στα τηλέφωνα επικοινωνίας μας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή αν έχετε τυχόν απορίες.

 

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΚΕΛΟΣ
Διεύθυνση: Κορίνθου 270-2, Τ.Κ. 26221, Πάτρα, Ν. Αχαΐας
Τηλ.: 2616 007918
Email: info@somateio-ikelos.gr

 

Εκτιμούμε ιδιαίτερα την προσφορά σας και σας ευχαριστούμε θερμά που υποστηρίζετε ενεργά τον σκοπό μας!

Μόλις δούμε την Δωρεά σας θα σας αποστείλουμε το αποδεικτικό της κατάθεσης σας.
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

Ευχαριστούμε!

Donation Total: €100,00

«Όλοι μαζί για τα παιδιά της Ουκρανίας»

Το Σωματείο «ΙΚΕΛΟΣ» βρέθηκε δίπλα στον ουκρανικό λαό που ζει μια απάνθρωπη πραγματικότητα από τις συνέπειες του πολέμου και στήριξε έμπρακτα τα παιδιά πρόσφυγες από την Ουκρανία, ενισχύοντας το έργο του Σχολείου Προσφύγων, προσφέροντας σχολικά είδη για να καλυφθούν οι απαιτούμενες ανάγκες. Η δράση συνδιοργανώθηκε με τους Inner Wheel, VF Laser Clinics, ΓΕΦΥΡΑ – ΠΥΛΩΝΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, Τεκτονική Στοά Giuseppe Garibaldi μέλος της Μ.Σ.τ.Ε. Το Inner Wheel προσέφερε σχολικά είδη, τα VF Laser Clinics έκαναν χορηγία την μακέτα για την υλοποίηση της δράσης και σχολικά είδη, η εταιρεία ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. προσέφερε ένα πολυμηχάνημα – εκτυπωτή και η Τεκτονική Στοά Giuseppe Garibaldi έκανε δωρεά ένα laptop. Σχολικά είδη προσέφεραν επίσης ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας, αλλά και απλοί πολίτες που για άλλη μια φορά επέδειξαν κοινωνική ευαισθησία.  

Το Σωματείο «ΙΚΕΛΟΣ» βρέθηκε δίπλα στον ουκρανικό λαό που ζει μια απάνθρωπη πραγματικότητα από τις συνέπειες του πολέμου και στήριξε έμπρακτα τα παιδιά πρόσφυγες από την Ουκρανία, ενισχύοντας το έργο του Σχολείου Προσφύγων, προσφέροντας σχολικά είδη για να καλυφθούν οι απαιτούμενες ανάγκες.

Η δράση συνδιοργανώθηκε με τους Inner Wheel, VF Laser Clinics, ΓΕΦΥΡΑ – ΠΥΛΩΝΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, Τεκτονική Στοά Giuseppe Garibaldi μέλος της Μ.Σ.τ.Ε.

Το Inner Wheel προσέφερε σχολικά είδη, τα VF Laser Clinics έκαναν χορηγία την μακέτα για την υλοποίηση της δράσης και σχολικά είδη, η εταιρεία ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. προσέφερε ένα πολυμηχάνημα – εκτυπωτή και η Τεκτονική Στοά Giuseppe Garibaldi έκανε δωρεά ένα laptop. Σχολικά είδη προσέφεραν επίσης ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας, αλλά και απλοί πολίτες που για άλλη μια φορά επέδειξαν κοινωνική ευαισθησία.

 

Σχετικές Αναρτήσεις