ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΚΕΛΟΣ

Personal Info

Billing Details

Για να πραγματοποιήσετε τη Δωρεά σας στο Σωματείο «Ίκελος», ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Κάντε την κατάθεση της δωρεάς σας στον τραπεζικό μας λογαριασμό ( IBAN: GR1702602470000530201273260 ) στην Τράπεζα (EUROBANK) γράφοντας το ονοματεπώνυμο σας στην αιτιολογία συμπληρωματικά με την λέξη «ΔΩΡΕΑ».
  2. Στείλτε το καταθετήριο σας με email στο: info@somateio-ikelos.gr και θα σας απαντήσουμε για επιπεβαίωση.
  3. Μπορείτε να μας καλέσετε κι εσείς στα τηλέφωνα επικοινωνίας μας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή αν έχετε τυχόν απορίες.

 

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΚΕΛΟΣ
Διεύθυνση: Κορίνθου 270-2, Τ.Κ. 26221, Πάτρα, Ν. Αχαΐας
Τηλ.: 2616 007918
Email: info@somateio-ikelos.gr

 

Εκτιμούμε ιδιαίτερα την προσφορά σας και σας ευχαριστούμε θερμά που υποστηρίζετε ενεργά τον σκοπό μας!

Μόλις δούμε την Δωρεά σας θα σας αποστείλουμε το αποδεικτικό της κατάθεσης σας.
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

Ευχαριστούμε!

Donation Total: €100,00

Φτώχεια

Δραματικές είναι οι επιπτώσεις της φτώχειας στα παιδιά και τις οικογένειες τους.

Δραματικές είναι οι επιπτώσεις της φτώχειας στα παιδιά και τις οικογένειες με ιστορικό μακροχρόνιας φτώχειας ή ιδιαίτερα δυσμενών οικονομικών συνθηκών που έχουν προκύψει ως αποτέλεσμα της ανεργίας, καθώς συναντούν εμπόδια στη μετέπειτα εξέλιξή τους. Η φτώχεια επιδρά αρνητικά στην ανάπτυξη των παιδιών, τη σχολική επίδοση και τη σταδιοδρομία τους, διαταράσσει τις ενδοοικογενειακές σχέσεις, την επικοινωνία των συζύγων και τις σχέσεις ανάμεσα στα παιδιά και τους γονείς. Η κατάσταση της φτώχειας καθιστά επίσης ευάλωτα τα άτομα στο ενδεχόμενο να εμφανίσουν κάποια σοβαρή ψυχική ασθένεια. Δεν είναι απλώς ένα οικονομικό θέμα, αποτελεί σημαντικό κοινωνικό πρόβλημα όχι μόνον για τις αναπτυσσόμενες, αλλά και για τις οικονομικά προηγμένες χώρες.

Το Σωματείο «ΙΚΕΛΟΣ» σε συνεργασία με το Δήμο Ήλιδας υλοποίησε το Πρόγραμμα «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Παροχή συσσιτίου, Κοινωνικό Φαρμακείο στο Δήμο Ήλιδας» με κωδικό ΟΠΣ 5002295, με στόχο την προαγωγή της πρόσβασης μειονεκτούντων ατόμων σε υπηρεσίες πρόνοιας / κοινωνικής φροντίδας και υγείας.

Σκοπός της λειτουργίας της Δομής ήταν η κάλυψη βασικών βιοτικών αναγκών των κοινωνικά και οικονομικά αδύναμων δημοτών του Δήμου Ήλιδας, η ψυχοκοινωνική τους υποστήριξη καθώς και η διασύνδεση με άλλες υπηρεσίες και φορείς.

Επικοινωνήστε με το Σωματείο μας


Related Posts + News

Συνύπαρξη και Διαφοροδιάγνωση Ιδεοψυχαναγκαστικής Διαταραχής (ΙΨΔ) και Διαταραχής Αυτιστικού Φάσματος (ΔΑΦ)
Πρόσφατη έρευνα ρίχνει φως στην περίπλοκη σχέση μεταξύ της Ιδεοψυχαναγκαστικής Διαταραχής (OCD) και της Διαταραχής του Αυτιστικού Φάσματος (ASD). Μελέτες, όπως αυτή που διεξήχθη από ερευνητές του...