ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΚΕΛΟΣ

Personal Info

Billing Details

Για να πραγματοποιήσετε τη Δωρεά σας στο Σωματείο «Ίκελος», ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Κάντε την κατάθεση της δωρεάς σας στον τραπεζικό μας λογαριασμό ( IBAN: GR1702602470000530201273260 ) στην Τράπεζα (EUROBANK) γράφοντας το ονοματεπώνυμο σας στην αιτιολογία συμπληρωματικά με την λέξη «ΔΩΡΕΑ».
  2. Στείλτε το καταθετήριο σας με email στο: info@somateio-ikelos.gr και θα σας απαντήσουμε για επιπεβαίωση.
  3. Μπορείτε να μας καλέσετε κι εσείς στα τηλέφωνα επικοινωνίας μας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή αν έχετε τυχόν απορίες.

 

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΚΕΛΟΣ
Διεύθυνση: Κορίνθου 270-2, Τ.Κ. 26221, Πάτρα, Ν. Αχαΐας
Τηλ.: 2616 007918
Email: info@somateio-ikelos.gr

 

Εκτιμούμε ιδιαίτερα την προσφορά σας και σας ευχαριστούμε θερμά που υποστηρίζετε ενεργά τον σκοπό μας!

Μόλις δούμε την Δωρεά σας θα σας αποστείλουμε το αποδεικτικό της κατάθεσης σας.
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

Ευχαριστούμε!

Donation Total: €100,00

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΚΕΛΟΣ

Οι Συνεργαζόμενοι Φορείς του Σωματείου μας αποτελούν ουσιαστικό μέρος της δράσης και της αποστολής μας. Με σκοπό την ενίσχυση των προγραμμάτων και την επίτευξη μεγαλύτερης κοινωνικής επίδρασης, συνεργαζόμαστε στενά με φορείς και οργανώσεις που μοιράζονται τους ίδιους στόχους και αξίες με εμάς.

Οι Συνεργαζόμενοι Φορείς μας είναι διάφοροι και ποικίλοι, από κοινωνικές οργανώσεις και μη κυβερνητικές οργανώσεις μέχρι εκπαιδευτικά ιδρύματα, κυβερνητικούς φορείς και επιχειρήσεις με κοινωνική ευθύνη. Η συνεργασία μας είναι βασισμένη σε αμοιβαίο σεβασμό, εμπιστοσύνη και δέσμευση για την επίτευξη κοινών στόχων.

Μέσω των συνεργασιών μας, δημιουργούμε πιο ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές προσεγγίσεις για την αντιμετώπιση κοινωνικών προκλήσεων και την προώθηση της κοινωνικής αλλαγής. Συνεργαζόμενοι, μπορούμε να επιτύχουμε μεγαλύτερη ευρύτητα, αποτελεσματικότητα και βιωσιμότητα στα προγράμματα και τις πρωτοβουλίες που υλοποιούμε.

Οι Συνεργαζόμενοι Φορείς μας αποτελούν πηγή έμπνευσης και καινοτομίας, με πολύτιμη εμπειρία και τεχνογνωσία στον τομέα τους. Η συνεργασία μας διευρύνει το πεδίο των δυνατοτήτων μας και μας επιτρέπει να προσεγγίζουμε καινούργιες προκλήσεις με αποτελεσματικότητα και ευελιξία.

Είμαστε υπερήφανοι για τις συνεργασίες μας και τη συλλογική δράση που προωθούμε. Μέσω αυτών των συνεργασιών, μπορούμε να δημιουργήσουμε μεγαλύτερη κοινωνική επίδραση και να φέρουμε αλλαγή στη ζωή των ανθρώπων που υπηρετούμε.

Στο Σωματείο “Ικελος”, συνεργαζόμαστε με φορείς που πιστεύουν στην αξία της κοινωνικής ευθύνης και έχουν τον κοινό στόχο να προάγουν την ευημερία και την κοινωνική δικαιοσύνη. Μέσα από αυτήν τη δυναμική συνεργασία, κτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον για την κοινωνία μας και τους ανθρώπους που υπηρετούμε.

 

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

  • Τον Σεπτέμβριο του 2016 υπογράφηκε μνημόνιο συνεργασίας με την Ένωση Κοινωνικών Φορέων «Πυλώνες Αλληλεγγύης – ΚΩΣΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ». στο οποίο αποφασίστηκε η δημιουργία τηλεφωνικής γραμμής άμεσης συμβουλευτικής σε άτομα που σκέφτονται την αυτοκτονία και έγκαιρης παραπομπής σε υπηρεσίες ψυχικής υγείας. Το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρετεί την ευρύτερη περιοχή του Νομού Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας και Ιονίων Νήσων. Από τις 10 Απριλίου 2017 ξεκίνησε η λειτουργία της τηλεφωνικής γραμμής για την αντιμετώπιση της αυτοκτονικότητας. Η συμβουλευτική τηλεφωνική γραμμή «ΑΝΤΙ-ΑΥΤΟ», απευθύνεται σε όποιον νιώθει την ανάγκη να μιλήσει με έναν επαγγελματία ψυχικής υγείας, ο οποίος θα του αφιερώσει επαρκή χρόνο και θα του υποδείξει ένα βασικό κύκλο τριών δωρεάν συνεδριών με ειδικό ψυχολόγο ή ψυχίατρο, συνεργάτη του προγράμματος.
  • Ο φορέας μας συνεργάζεται με το ΚΨΥ του Νοσοκομείου του ‘’Αγίου Ανδρέα’’, στο επίπεδο της μεταφοράς γνώσης και καλών πρακτικών, από το 2022.
  • Από το 2023 ο Φορέας μας έχει στενή συνεργασία με το Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας του Πανεπιστημίου Πατρών για σχεδιασμό και υλοποίηση κοινών δράσεων στα πεδία: έρευνας, εκπαίδευσης και κοινωνικών παρεμβάσεων τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο.
  • Το Σωματείο συνεργάζεται με πληθώρα άλλων ΜΚΟ όπως η higgs, ο Δεσμός, Το μπορούμε, η GIVMED.