Το ξεκίνημα μιας νέας εποχής για το Οικοτροφείο Αττικής, του οποίου τη λειτουργία ανέλαβε το Σωματείο «ΙΚΕΛΟΣ», σήμανε η γιορτή που πραγματοποιήθηκε με αφορμή τις μέρες των Χριστουγέννων.
Ένα περιβάλλον, με περισσότερο φως, ελπίδα και αλλαγές στη διαβίωση, συνάντησαν όσοι βρέθηκαν στους ανανεωμένους χώρους του Οικοτροφείου, με αφορμή την όμορφη γιορτή που διοργάνωσε το Σωματείο και οι υπεύθυνοι του προγράμματος.
Στη γιορτή, παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, η πρόεδρος του Σωματείου ΙΚΕΛΟΣ, Λεμονιά Νικολοπούλου μαζί με συνεργάτες από την έδρα του σωματείου στην Πάτρα, ο συνεργάτης και μέλος του ΔΣ, Κος Θεοδωρίδης Αλέξανδρος, ο νομικός σύμβουλος Παναγιώτης Δουφεξής, συνοδευόμενος από τον Θεόδωρο Δουφεξή και η επιστημονικά υπεύθυνη του Οικοτροφείου Ελένη Ιατρίδου, η οποία μάλιστα στην ομιλία – καλωσόρισμά της, αναφέρθηκε στις αλλαγές που έγιναν στους χώρους του Οικοτροφείου, αμέσως μόλις ανέλαβε ο ΙΚΕΛΟΣ.
Συγκεκριμένα, είπε ότι αντικαταστάθηκαν τα κρεβάτια, τα κλινοσκεπάσματα, οι ηλεκτρικές συσκευές (ψυγείο, πλυντήριο, στεγνωτήριο κα), ενώ άμεσα, αναμένεται η μετεγκατάσταση σε νέο σύγχρονο κτίριο, το οποίο θα καλύπτει τις ανάγκες των ασθενών. Στη γιορτή, παραβρέθηκε επίσης όλο το προσωπικό του Οικοτροφείου, καθώς και ωφελούμενοι από το πρόγραμμα «Στέγαση και Επανένταξη» που υλοποιείται σε  συνεργασία με την Αρχιεπισκοπή Αθηνών. Την εκδήλωση «έντυσαν» μουσικά εθελοντές χορευτές του τάνγκο. Εκεί ήσαν, επίσης ωφελούμενοι από τα κέντρα ημέρας που επισκέπτονται οι ασθενείς, όπως ασθενείς και προσωπικό της Συμβάλλειν ΑμΚΕ.