Το Σωμάτειο <<Ίκελος>> είναι στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμμετοχή του στην τηλεφωνική γραμμή για την αντιμετώπιση της αυτοκτονικότητας η οποία θα ξεκινήσει την λειτουργία της απο την Μ. Δευτέρα 10/4/17. Πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία της Ένωσης Κοινωνικών Φορέων «Πυλώνες Αλληλεγγύης – ΚΩΣΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ», η οποία έχει ιδρυθεί το 2010 από τη ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με τους κάτωθι φορείς: Το Κέντρο Κοινοτικής Ψυχιατρικής Νοτιοδυτικής Ελλάδας (ΚΕ.ΚΟΙ.ΨΥ), το οποίο έχει την καθοδήγηση του προγράμματος, ο Κοινωνικός Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης «Φάρος» Αχαΐας, ο Σύλλογος για τη Ψυχική υγεία – ΣΟΨΥ Πάτρας, η Εταιρεία Ψυχικής Υγείας Παιδιού και Εφήβου Αιτωλοακαρνανίας, ο Σύλλογος ΑΜΕΑ Ναυπακτίας και Δωρίδας «Αλκυόνη», το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» και το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Αγρινίου.