Όλοι μαζί για τα παιδιά της Ουκρανίας!

Το Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα Πρόληψης & Προαγωγής Υπηρεσιών Υγείας «ΙΚΕΛΟΣ» βρίσκεται δίπλα στον ουκρανικό λαό που ζει μια απάνθρωπη πραγματικότητα από τις συνέπειες του πολέμου και στηρίζει έμπρακτα τα παιδιά πρόσφυγες από την Ουκρανία.

Γι’ αυτό ενισχύουμε το έργο του Σχολείου Προσφύγων και συγκεντρώνουμε σχολικά είδη για να καλυφθούν οι ανάγκες που έχουν προκύψει. Η συνδρομή όλων μας είναι σημαντική και είμαστε υποχρεωμένοι να βοηθήσουμε, γιατί όλα τα παιδιά έχουν δικαίωμα να είναι χαρούμενα και να συμμετέχουν ισότιμα στη μαθησιακή διαδικασία.

Τα είδη που συγκεντρώνουμε είναι: σχολικές τσάντες, τετράδια, μολύβια, στυλό, γόμες, ξύστρες, διορθωτικά, κόλλες, μπλοκ ζωγραφικής, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, κασετίνες, χαρτί Α4, ψαλιδάκια, φακέλους με λάστιχο, γεωμετρικά όργανα – χάρακες, διαβήτες, διαφάνειες, πλαστελίνες, ντοσιέ, κλπ.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία ανθρωπιάς και αλληλεγγύης που διοργανώνεται από κοινού με τους: Inner Wheel, VF Laser Clinics, ΓΕΦΥΡΑ – ΠΥΛΩΝΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, R\ L\ Giuseppe Garibaldi No 130 all’ Or\ di Atene.

Η συγκέντρωση των σχολικών ειδών θα πραγματοποιηθεί στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου στην Πάτρα, το Σάββατο 28 Μαΐου 2022 & ώρα 12:00.

Γιατί το σχολείο είναι βασική ανάγκη για κάθε παιδί και όχι είδος πολυτελείας!

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΩΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ